IMAGOTIP

EMPRENCAMP 2023
MÉS I MILLOR

La jornada de vendes i networking que canviarà el futur del teu negoci.

Estàs preparada per fer-lo créixer? Descobreix els motius pels quals l’Emprencamp és el que necessites!

EMPRENCAMP 2023
MÉS I MILLOR

La jornada de vendes i networking que canviarà el futur del teu negoci.

Estàs preparada per a fer-lo créixer? Descobreix els motius pels quals l’Emprencamp és el que necessites!

Vine a la nostra jornada per a dones emprenedores i descobreix una oportunitat única per aprendre, connectar i passar un dia fantàstic.

A l’Emprencamp podràs adquirir noves habilitats i coneixements en vendes que contribuiran a fer créixer el teu negoci.

A més, tindràs l’oportunitat de connectar amb altres dones emprenedores, compartir experiències i establir noves relacions que t’ajudaran a sentir-te acompanyada en el solitari camí de l’emprenedoria.

Apunta't ara i fes créixer el teu negoci!

Descobreix noves habilitats i coneixements

  • A la jornada formativa especialitzada en vendes del matí, aprendràs noves estratègies de vendes i tècniques que ajudaran a millorar el teu negoci i a fer-lo més exitós. Aprendrem a vendre “més i millor”, d’una manera molt pràctica i posant-nos a treballar des del primer moment (tingues en compte que les formadores impartiran tallers i no classes magistrals). 

Estableix noves connexions

  • L’Emprencamp serà una ocasió per fer nous contactes amb altres dones emprenedores com tu. Podràs compartir experiències, establir relacions de valor per al teu negoci i intercanviar idees. De fet, ens agrada tant fomentar les connexions, que celebrarem una trobada de networking online prèvia amb totes les assistents. Així el dia de la jornada ja ens haurem “vist les cares” abans i tot fluirà millor.

Rep suport personalitzat

  • Durant la jornada, tindràs l’oportunitat de rebre consells i orientació personalitzada de les formadores i altres professionals que participen en l’esdeveniment. Podràs abordar els desafiaments i les oportunitats que el teu negoci pugui presentar, i resoldre les teves preguntes de manera directa i efectiva, al moment.

Amplia la visió de la teva emprenedoria

  • A la tarda, la jornada es transformarà en un esdeveniment de networking. Tindràs l’oportunitat de connectar amb altres emprenedores i compartir idees i experiències per a inspirar-te, enriquir-te i obtenir una visió més àmplia i estratègica de la teva emprenedoria.

Dona visibilitat al teu negoci

  • L’Emprencamp és una plataforma genial per obtenir visibilitat per al teu negoci i establir noves relacions comercials que poden ser de gran valor per al teu creixement empresarial.

Formacions

Taller “Una nova forma de vendre: venda positiva”

Núria Martín

Consultora, formadora, conferenciant i escriptora, la Núria Martín és autora publicada dels llibres Venta Positiva (Profit Editorial, Des. 2019) i Siempre te hablaré (Dakota Books, Abr. 2023). Està especialitzada en vendes, comunicació i lideratge, temes que aquests llibres aborden en profunditat i amb els que ajuda a les empreses de tot tipus.

Taller “Els passos previs a la venda”

Ada Pulido

Consultora i formadora en Màrqueting Estratègic, acompanya als/les empresaris/es en el creixement del negoci amb un mètode propi. Ha treballat en empreses de diferents sectors i en diversos càrrecs, des de becaria fins a directora de màrqueting d’una empresa referent en el sector de l’alimentació.

Taller “A qui li venem? Coneix el teu consumidor”

Ana Barbosa

Mentora d’estratègia de negocis amb més de 12 anys d’experiència al sector. La seva missió és ajudar emprenedores a tenir negocis efectius, eficients i conscients.

Taller “Com posar preus rentables en el teu negoci”

Mar Olmedo

Consultora financera de professió i psicòloga en procés. Considera que la millor inversió a llarg termini és l’educació financera, per això des de fa uns anys ajuda a d’altres dones emprenedores a gestionar els diners del seu negoci d’una manera fàcil i senzilla.

Data

27 de maig de 2023

Horari

De 9:30h a 18:30h

Lloc

Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera i Casa Les Germanes

Preu

57€ (inclou coffee break i dinar)

Places

40

Relaxa’t i gaudeix: A més de l’aprenentatge, la jornada també tindrà una part lúdica. Disfrutaràs del dinar preparat pel càtering inclusiu de l’Associació Alba, a la preciosa casa rural Casa Les Germanes. Aquí podràs desconnectar, relaxar-te i carregar piles per a continuar amb el networking. I clar, també hi haurà algunes sorpreses

Aquesta jornada és la oportunitat perfecta per a aprendre, connectar i créixer amb altres dones emprenedores com tu. No te la perdis!

Inscriu-te ara, abans de que s’esgotin les places!

Agenda

9:30 – 10:00: Benvinguda i registre de les participants

10:00- 10:15: Presentació de la jornada i de les formadores

10:15 – 11:00: Taller “Una nova forma de vendre: venda positiva” amb Nuria Martín

11:00 – 11:45: Taller “Els passos previs a la venda” amb Ada Pulido

11:45 – 12:15: Coffe break i networking informal (inclòs en el preu de la jornada)

12:15– 13:00: Taller “A qui li venem? Coneix el teu consumidor” amb Ana Barbosa

13:00 – 13:45: Taller “Com posar preus rentables en el teu negoci” amb Mar Olmedo

14:00 – 16:00: Dinar a la Casa Les Germanes (inclòs en el preu de la jornada)

16:00 – 18:00: Dinàmiques de networking

18:00 – 18:30: Cloenda i agraïments a les participants i formadores

Testimonis d'altres edicions

Organitza

Col.labora

Fotografies: Cristian Martos, Ester Gasol i Eva Mititieri

Disseny landing: Cèlia Piqué (www.studionumbertwo.com)

ISOTIP