POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

Responsable de les dades personals: Eva Mititieri Peiró, en endavant “Eva Mititieri”, número de NIF 38103257P, domicili al passeig Lleó Bergadà nau 7 de Gelida, codi postal 08790, d’Espanya i amb el correu de contacte hola@evamititieri.com

Dades sol·licitades al lloc web i finalitat del tractament

  • Nom, cognoms i correu electrònic en els formularis de contacte: per realitzar qualsevol contacte directe amb Eva Mititieri, ja sigui per plantejar dubtes, suggeriments, sol·licitar un servei o producte o qualsevol altra informació. No subministrar les dades personals mínimes necessàries impossibilitarà a Eva Mititieri respondre a la petició.
  • Nom, cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, número d’identificació fiscal: se sol·licitarà aquesta informació a l’hora de la compra, per poder processar la comanda.
  • Nom, cognom i correu electrònic per a la newsletter, amb el degut consentiment exprés i voluntari del titular de les dades. Se sol·licitarà al lloc web la informació mínima necessària per enviar un butlletí comercial automatitzat, on s’informarà sobre publicitat, promocions i altra informació dels serveis i / o productes ofertats per Eva Mititieri.
  • Correu electrònic: se sol·licitarà el correu electrònic per poder accedir a l’àrea de client, d’acord a les dades subministrades a l’hora de crear el compte.

Si l’usuari té menys de 16 anys, ja complerts, haurà de tenir l’autorització dels seus pares o tutors legals per lliurar les seves dades personals. Eva Mititieri no té manera de comprovar efectivament l’edat dels usuaris, pel que queda eximida de qualsevol responsabilitat, si l’usuari no compleix això aquí indicat.

Eva Mititieri en tot moment vetllarà que l’ús que se li dóna a la pàgina web, als continguts, i al tractament de les dades personals de l’usuari, es realitzin de la forma més correcta. Per això, l’usuari sempre podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, oblit o oposició, tot això en fidel compliment de les directrius de les lleis espanyoles i europees, escrivint al correu electrònic hola@evamititieri.com.

En cap moment Eva Mititieri compartirà amb tercers les dades que posseeix. En cas de fer-ho per poder complir amb l’enviament dels productes que hagi adquirit el comprador, oferir els serveis contractats per algun participant, enviar la newsletter, complir amb exigències legals o per a l’administració de la pàgina web, es proporcionaran els deguts acords de confidencialitat entre les parts.

Els enllaços a tercers que es puguin trobar al lloc web posseeixen polítiques de privacitat alienes a Eva Mititieri. L’accés a aquests llocs ha de ser responsabilitat de l’usuari, sent la seva responsabilitat conèixer-les i la seva decisió acceptar-les o no.

FORMULARIS

El lloc web disposa de 3 tipus de formularis:

De contacte: l’usuari, comprador o participant podrà trobar formularis que facilitaran la comunicació amb Eva Mititieri, per plantejar dubtes, comentaris, sol·licitar un pressupost, reservar algun dels serveis oferts en el lloc web o exigir algun dret que tingui. No subministrar les dades personals mínimes necessàries impossibilitarà a Eva Mititieri de respondre a la petició. Aquest tractament es considerarà legítim per ser part d’una diligència pre-contractual. El servidor de la pàgina web i del correu electrònic d’Eva Mititieri seran els encarregats del tractament.

 De publicitat: se sol·licitarà als usuaris, compradors o participants el seu consentiment exprés i voluntari per lliurar a Eva Mititieri les mínimes dades necessàries per enviar publicitat i informació comercial relacionada amb els serveis i / o productes oferts per Eva Mititieri, perquè s’afegeixi a un fitxer automatitzat de email màrqueting gestionat per l’encarregat del tractament que s’indica més avall. El tractament de les dades personals que es trobin en aquesta secció, s’ha fet amb el consentiment del titular de les dades.

Per processar la comanda: se sol·licitarà als usuaris, compradors o participants les seves dades perquè Eva Mititieri pugui processar les comandes d’acord amb les compres que hagin realitzat. Tractament legítim de dades personals per la relació contractual que hi ha amb el comprador o participant. Les dades seran guardades al servidor de la pàgina web.

ENCARREGATS DEL TRACTAMENT

Eva Mititieri necessita el suport de tercers per poder oferir adequadament els seus serveis i productes, amb els quals ha celebrat els deguts acords de confidencialitat i ha verificat que compleixen amb les normatives espanyoles sobre protecció de dades personals.

Les dades subministrades a aquests tercers no podran ser utilitzats per a altres fins no autoritzats pel titular de les dades.

En compliment dels principis d’informació i transparència, es fa saber que aquests tercers són:

  • Mailchimp: utilitzada per automatitzar els butlletins d’informació comercial i enviar al correu electrònic del titular de les dades, publicitat dels productes i / o serveis oferts en el lloc web. Servei a càrrec de l’empresa The Rocket Science Group LLC, situada als Estats Units d’Amèrica. Posseeix un conveni de seguretat denominat Escut de Privacitat, d’acord amb les exigències del Comitè Europeu de Protecció de Dades. Per a més informació sobre la seva política de privacitat pots anar a https://mailchimp.com/legal/privacy/
  • Adonay Jonay Sanz Alsina, amb el nom comercial Kademar.io: Eina utilitzada per a l’allotjament de la pàgina web, l’empresa s’ubica a l’avinguda Montserrat 94, 1 ,1 – 08397 Pineda de Mar, Espanya, amb el correu electrònic de contacte  servico@kademar.io i pots veure més informació sobre la seva privacitat aquí 

 

POLÍTIQUES RELACIONADES AMB LA NEWSLETTER

Aquestes polítiques s’entendran en tot moment com a part complementària dels termes i condicions exposats en el lloc web, tots dos de la mateixa aplicació a l’hora d’una controvèrsia. La política de privacitat i de propietat intel·lectual aplicada serà la mateixa que s’exposa en els termes i condicions del lloc web.

S’entén com “newsletter” el butlletí digital que Eva Mititieri realitza de forma periòdica i que fa arribar als seus subscriptors a través d’un proveïdor de serveis de correu electrònic extern, al qual l’usuari s’ha subscrit de manera voluntària.

Eva Mititieri no està en l’obligació d’enviar en períodes de temps definits la newsletter, per la qual cosa és totalment lliure de fer-ho quan ho consideri convenient. L’usuari podrà en tot moment exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició seguint les instruccions que trobarà al peu de pàgina de la newsletter.

L’usuari no ha de compartir el seu contingut amb tercers, ja que això violaria els drets d’autor Eva Mititieri. L’únic canal de distribució possible és l’administrat i / o autoritzat per Eva Mititieri.

Eva Mititieri no es farà responsable pel contingut de tercers exposat a la newsletter. Qualsevol controvèrsia que sorgeixi ha de ser tractada directament amb la persona o empresa de la qual es fa menció.

Tot el material que s’exposa a la newsletter està protegit per drets d’autor a favor de Eva Mititieri i en el cas de pertànyer a tercers, s’entén que Eva Mititieri té la deguda autorització per a utilitzar-lo com s’hagi convingut amb l’autor.

DURADA DEL TRACTAMENT

En el cas de les dades personals subministrades per a facturació i compra de productes o serveis, s’han de guardar pel temps legalment aplicable, 5 anys.

En el cas de les dades personals subministrades per a butlletins comercials electrònics (newsletter) i comentaris al bloc, serà pel temps que el titular de les dades vulgui continuar en la llista de subscripció, de manera que podrà donar-se de baixa en el moment que així ho desitgi, de forma automàtica com s’indica a cada butlletí, o escrivint a hola@evamititieri.com.